ENG
NYHEDSBREV

Foto: Miklos Szabo, TV 2

KELD REINICKE

Freelance mediekonsulent

Keld er freelance media adviser og arbejder med strategisk udvikling inden for digitalt indhold med flere af de største danske og skandinaviske tele, medievirksomheder og NGO’er.

Derudover er han løbende executive producer på flere konkrete danske og udenlandske produktioner for det digitale studie Drive. Bla dækningen af det amerikanske valg fra Trump Tower med Peter & Esben samt Danmarks største facebook live sending for kræftens bekæmpelses landsindsamling hvor 30.000 danskeres mobilkameraer deltog.

Han er en af hovedmændene bag Carlsbergs internationale digitale content strategi og produktion “it all comes from beer”. Og som den eneste europæiske exe.producer har han arbejdet løbende for facebook i USA med deres første Premium Content produktioner, til de amerikanske marked for det globale medie Tattoodo.

I januar havde endnu et af Kelds projekter premiere; CPH Transform. En konference med internationale nytænkende gæster med fokus på de nye digitale indholds-muligheder. Som vender stærkt tilbage igen næste år.

Keld Reinicke var med under opstarten af DR2, TV2
ZULU, TV2 Charlie og var i flere år programchef på TV2. Han har udviklet en lang række prisvindende og populære tv-formater og sparret på lige så mange.

Desuden har Reinicke den seneste tid siddet i folketingets
Public Service-udvalg, der afleverede deres rapport tidligere i år. Lige nu hjælper han kulturministeriet, kulturministeren og folketingets kulturudvalg med en generationsrejse rundt i Danmark for alt tale og lytte til generationernes meget forskellige syn
på public service fremtid. Dette som opvarmning til måske det vigtigste medieforlig i nyere tid.

Han underviser også på Den Danske Filmskole, primært
i amerikanske tv serier og den nye guldalder, som amerikansk TV befinder sig i. 

 

Twitter: @keldreinickeSPEAKERS

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER