ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
ANNE JERSLEV
BIANCA WERUM
JESPER KYNDE SIMONSEN
MADS ASTRUP
MADS LUND
MODERATORS:
PETER HANSEN

INFO OM SESSIONEN:
Harlekin/ Columbine
Torsdag 11:15
Reality, Trends, Greb/Metode

REALITYS 10 BUDI denne session mejsler vi stentavlen med 10 bud for genren, som har overlevet de syv plager, men i dag stadig står tilbage både stærk og fremtidsrustet, nemlig reality.

På trods af at være udskældt har reality sejret i en digital tidsalder, da den er genren som har klaret overgangen fra flow til streaming bedst på tværs af kanaler. Enten i sin klassiske form - Paradise Hotel, Robinson og Den Store Bagedyst - eller i programmer som låner stærke greb fra realitygenren som Alene i Vildmarken, Korpset og Landmand søger kærlighed.

Det er denne sessions mission at få de universelle grundsten frem i lyset ved hjælp af erfaringer og betragtninger fra branchens skarpeste realityhjerner.

Vores 5 realityeksperter gennemgår de 10 bud for reality og viser inspirerende klip, som du kan tage med dig, når du skal producere reality - eller hvis du bare gerne vil låne lidt fra realityens stærke værktøjskasse.

På scenen kan du se (og hive viden ud af) Anne Jerslev, Professor i film- og medievidenskab, Københavns Universitet, Mads Astrup, producent, Blu, Bianca Werum, journalist og redaktionschef, Mastiff, Mads Lund, MD and Founder, United og Jesper Kynde, redaktør, TV3.

Peter Hansen, CCO, Banijay Nordic, er med til at styre showets gang som moderator.

Denne session er tilrettelagt af medlemmer af Programudvalget Jesper Kynde og Marianne Bjørn


 


SESSIONS

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER