ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
ANNE HJORT
JAN BACHER DIRCHSEN
KATRINE SEIDELIN
MAGNUS BARDELEBEN
MODERATORS:
SISSE LUND HARDER

INFO OM SESSIONEN:
Vandsalen
Onsdag 13:15
Branche

MIG OG MINE MEDVIRKENDERelationen til den medvirkende er noget af det vigtigste i arbejdet som tilrettelægger, men der er ikke meget fokus på dette forhold i det daglige. Ofte er det meget op til den enkelte tilrettelægger at finde sin vej i mødet med de meget forskellige typer af medvirkende. Et panel af fire garvede tilrettelæggere og producenter videregiver deres do’s and dont’s og personlige historier.

Producent Jan Bacher Dirchsen har produceret Årgang 0 i sammenlagt 12 år - og instruktør Anne Hjort har været med fra starten i alle 18 år! Et kæmpe arbejde med de medvirkende ligger bag Danmarks længstvarende dokumentar-serie - og relationen har været altafgørende for produktet.

Som tilrettelægger og redaktionschef på Koncern TV- og Filmproduktion har Magnus Bardeleben de sidste fire år filmet og hængt ud med misbrugere på alle tider af døgnet alle mulige steder i landet til TV 2-programmerne Ultimatum og Misbrug.

Katrine Seidelin er producent på DR Ung og har speciale i svære programmer, hvor der er behov for særligt fokus på etikken og sårbare medvirkende, der virkelig har noget på spil eller bevæger sig ude på kanten.

Panelet gennemgår deres fem vigtigste pointer i arbejdet med medvirkende.

Sisse Lund Harder er moderator.


SESSIONS

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER