ENG
NYHEDSBREV

XEE ER NY HOVEDSPONSOR

1. maj 2019

Vi er glade for i år at kunne tilføje endnu en hovedsponsor og primær samarbejdspartner til Copenhagen TV Festival.


Det bliver den nye tv- og streamingkanal Xee, som er et samarbejde mellem YouSee og Fox Networks Group. Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef for Xee kommer til at sidde i Copenhagen TV Festivals executive udvalg:

”Det er vigtigt for os som helt ny tv-kanal og streamingtjeneste - og med store ambitioner for originalt dansk indhold og for samarbejdet med de dygtige danske producenter - at bidrage til udviklingen af branchen. Med sit fokus på at oplyse og inspirere om både nationale og internationale tendenser inden for indhold er Copenhagen TV Festival en vigtig del af den danske tv-branche, og det vil Xee selvfølgelig gerne støtte op om”, udtaler Pil Gundelach Brandstrup.

Mette Sig, festivaldirektør i Copenhagen TV Festival og Producentforeningen, glæder sig over at have fået Xee med om bord, og hun uddyber:

”Xee er én af de nye spillere på tv- og streamingmarkedet. Vi er meget glade for, at de nu som hovedsponsor og ny primærsamarbejdspartner melder sig ind i fælleskabet omkring Copenhagen TV Festival. Det er utrolig vigtigt, at hele branchen – også de nye spillere - er engageret og bredt repræsenteret i festivalens partnerkreds, så vi sammen kan sikre, at Copenhagen TV Festival er et stærkt inspirerende og lærerigt festivaltilbud til hele indholdsbranchen. Jeg glæder mig meget over at kunne byde Pil Brandstrup velkommen tilbage i executive udvalget, nu som Xees repræsentant”

Pil Gundelach Brandstrup er ikke ny i Copenhagen TV Festivals executive udvalg. Hun har tidligere haft en plads i udvalget som repræsentant for DR og før det, for TV 3. 

Copenhagen TV Festivals øvrige hovedsponsorer og primære samarbejdspartnere er DR, TV 2, Nordic Entertainment Group og Discovery Networks Denmark, som ligeledes er repræsenteret i executive udvalg sammen med repræsentanter fra Producentforeningens bestyrelse og ledelse.

Executive udvalget 2019 består nu af Pil Gundelach Brandstrup (Xee) Henriette Marienlund (DR), Anne Garlichs (Discovery Networks Danmark), Sune Roland (TV 2), Kenneth Kristensen (Nordic Entertainment Group), Fredrik Hillerbrand (Warner Bros.), Thomas Heurlin (Impact TV), Jan Neiiendam (Producentforeningen), og Mette Sig (Copenhagen TV Festival/Producentforeningen).

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER