ENG
NYHEDSBREV

TRUE CRIME MASTERCLASS

22. august 2018

Kom og få de bedste greb til true crime og kom bag om Netflix-serien "Behind the confession tapes".


Festivalens True Crime Masterclass består af to dele: 

1) Få de bedste greb
2) Behind "The confession tapes"

Få de bedste greb
True Crime - faktagenrens nye (seer-)darling - er en diciplin, som kræver særligt stor kreativitet ift. visuelle greb og dramaturgi.

For hvordan skaber man en sammenhængende, levende fortælling og et dokumentarisk ‘nu’, når det meste af historien foregår i datid, og man ofte kun har meget lidt eller meget fragmenteret materiale til rådighed (lydbidder, overvågningsvideo, bevismateriale o. lign.)?

I denne session vil vi se(!) en masse eksempler på True Crime greb/dramaturgi, som kan inspirere publikum og give nye idéer til deres egen fortællemæssige værktøjskasse. Dokumentarist/producer Mette Heide er speaker. 

Behind "The confession tapes"
Kelly Loudenberg, skaberen af true crime-serien The Confession Tapes vil fortælle os en fascinerende historie om, hvordan et lille kunstprojekt skabte et behov for retfærdighed i hende og fik hende til at lave en syv episoders Netflix-serie, der kaster en nyt lys på systemiske problemer i det kriminelle system i USA.

Kelly Loudenberg vil tage os bag scenerne og fortælle om at lave en serie til Netflix samt afsløre sine arbejdsmetoder.


Denne Masterclass er ikke kun for True Crime-fans, men for alle, som gerne vil blive inspirerede til at løfte deres egne fortællinger visuelt og dramaturgisk - inden for alle genrer.
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER