ENG
NYHEDSBREV

MØD TV TALENTERNE MATHIAS, LÆRKE OG FREDERIK

14. august 2018

Må vi præsentere tre af årets ti TV talenter Mathias, Lærke og Frederik.


De er indstillet af deres chefer med en motivation for, hvorfor de skal være dette års TV Talenter. De er udvalgt blandt mange, og får nu gratis adgang til årets Copenhagen TV festival samt bliver vist frem for hele branchen. 

Her kan du læse lidt mere om dem (de resterende syv talenter præsenteres i de kommende uger):

 

TV Talent Mathias Nesgaard, Fotograf og klipper, TV2 ECHO på TV 2 Nyhederne

Indstillet af: Marie-Louisen Holstein, Redaktionschef, TV2 ECHO på TV 2 Nyhederne

Marie-Louise skrev:

”Mathias Nesgaard er en moderne og nyskabende tv-fortæller. Han er ansvarlig for den visuelle linje på TV 2s nye digitale satsning for de 20-30 årige TV 2 ECHO. Her har han udviklet et ambitiøst look, hvor han konstant udfordrer rammerne og sætter barren for det produktionelle niveau højt. Han laver de flotteste billeder og kan med et billede fortælle en hel historie. Mathias Nesgaard har en udviklet sans for at være visuelt nyskabende og går med ind i skabelsen af historier tidligt i forløbet. Mathias er et stort talent, der i sin måde at fortælle billedhistorier på, formår at inddrage nye platforme og bygge videre på klassiske fotograf-dyder.

At TV 2 Echo har den høje production value, som vi har i dag er Mathias Nesgaards fortjeneste. Han har udviklet en digital visuel fortælleform til de unge og vist bredden af sit talent her.

Mathias Nesgaard er uddannet fotograf og klipper fra TV 2 Nyhederne i 2018 og har siden årsskiftet været ansvarlig for TV 2 ECHOs visuelle udtryk, hvor han arbejder som fotograf og klipper.”

Du kan kontakte Mathias på manj@tv2.dk 


.........

 

TV Talent Lærke Kjær von Hahn, Tilrettelægger, STV

Indstillet af Jonathan Jerichow, Producent, STV

Jonathan skrev: 

”Ifølge ordbogen er et talent "en person som besidder særlige evner eller egenskaber.” Ud fra den definition, er der ingen tvivl om at tilrettelæggeren Lærke Kjær von Hahn er et vaskeægte talent. 

Vi er heldige på STV at Lærke har valgt at være hos os, for hendes muligheder i TV-branchen er mange. Som tilrettelægger bidrager Lærke nemlig med ligedele den kreativitet og struktur som der altid er brug for, og samtidig er Lærke på trods af sine få år i branchen så sulten efter nye opgaver, mere ansvar og større udfordringer, at hun på produktion efter produktion vokser med opgaven.

Da jeg skulle skrive denne indstilling, blev jeg overrasket over at det kun er tre år siden at Lærke som næsten nyuddannet journalist begyndte på STV. For hun har allerede gjort en betydelig forskel på flere vidt forskellige produktioner i vidt forskellige funktioner. Da STV producerede Børnelokkerne til TV3 var Lærkes undercover-arbejde på internettet med til at gøre programmerne mulige, og hendes arbejde var med til at sikre at en række mænd blev dømt for deres kriminelle gerninger. På Danmarks Indsamling har Lærke været med til at styrke den journalistiske profil og på Sporløs har Lærke bag kameraet bidraget med research der har været med til at genforene familier i hele verden. Lærkes arbejde gør en forskel - for programmerne og for dem som er med.

Lærke har i aller højeste grad en lysende fremtid foran sig i tv-branchen, og jeg er ikke det mindste i tvivl om, at navnet Lærke Kjær von Hahn vil være et ganske kendt navn på tværs af branchen om ganske få år - for der er langt mellem så store og ikke mindst hårdtarbejdende talenter.”

Du kan kontakte Lærke på lha@stv.dk 


..........


TV Talent Frederik Bygballe, Tilrettelægger og VJ, Pipeline Production


Indstillet af Kaare Sand, Ejer/Producent, Pipeline Production

Kaare skrev:

”Frederik, som er igang med sit sidste år i TV- og Medietilrettelæggelse, har et helt unikt talent for fortælling og dramaturgi og har allerede præsteret tilrettelæggelse langt over hvad man kan forlange af en praktikant.

Hans første periode i firmaet brugte vi ham overvejende som VJ - og hans billedmateriale har været af overbevisende kvalitet. Han træffer sikre valg. Har god fornemmelse for stil, stemning, billedbeskæring og forløb i den visuelle fortælling. 

Frederik er iderig og selvstændig i sit arbejde, at han har fået ansvaret for et helt program i serien Forført af en Svindler 2. Det løfter han over al forventning og hans samarbejde med kilder og kontakter forløber også gnidningsfrit.

Frederik besidder et solidt overblik og han har en realistisk tilgang til tv processen og er god til at vurdere et forløb fra research, produktion til klip. Frederik er et kæmpe talent,  som helt sikkert vil fortsætte med at udvikle sig i årene fremover. ”


Du kan kontakte Frederik på fb@pipelineproduction.dk

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER