ENG
NYHEDSBREV

MØD TV TALENTERNE MARK, SIMON OG MATHIAS

25. juli 2017

En konceptudvikler og content creative, en game producer og en tilrettelægger - her er præsentationen af de første tre tv talenter! 


Tv Talent Mark Flemming Lauritsen, Konceptudvikler & content creative, ZULU Social, TV 2

Indstillet af: Cecilie Venndt, Digital teamchef, Kreativt Team, TV 2 Marketing, TV 2

Cecilie skrev: 

"Mark er for mig at se et lysende eksempel på et lovende tv-talent, der kan være – og allerede er – med til at tegne fremtidens content landskab.

Hans kompetenceprofil er en unik hybrid af kreative discipliner, der på den ene side tæller idé & konceptudvikling og på den anden side produktion & eksekveringshåndværk.

Samtidig har Mark en naturlig nysgerrighed og indsigtsfuld forståelse for præmisserne på sociale medier, og hans evne til at omsætte dette til kreativitet der både brander og skaber kontakter, er sjælden – og pisse hamrende vigtig!

Dette har Mark demonstreret gang på gang, i alt lige fra komplicerede og ambitiøse projekter som Sjit Happens og Fucking Fornuftig til små engagerende stykker indhold som fx ”live fra Stormfloden”.

Samtidig har Mark en skøn personlighed, der både gør ham til en sjov kollega, en intelligent sparringspartner og en dedikeret medarbejder.

Både jeg og resten af Zulu teamet er SÅ glade for at have Mark på holdet."

Du kan kontakte Mark på: mfla@tv2.dkTv Talent Simon Friis Clemmensen, Game-man, Nordisk Film TV

Indstillet af: Marlene Buxbom, Produktionsleder, Nordisk Film TV

Marlene skrev: 

"Simon er virkelig vokset i TV-gameproduktioner de sidste to år. Og man kan virkelig mærke at han brænder for lige netop den slags projekter.

Han løfter alt med lethed, tager ansvar for kreative, vilde og ikke mindst skøre games. Simon får bogstavelig talt ALT til at lykkedes på en måde så det hele virker nemt og overskueligt.

Simon er uden tvivl et TV-Talent. Hans kendskab til produktion giver ham helt klart et stærkt kort, og i en fin balance med hans skønne og omsorgsfulde væsen, er han uden tvivl en favorit til Game shows som skal løftes til et, hele tiden højere og mere spektakulært, resultat.

Der er ingen tvivl om, at jeg synes, han fortjener at være en af de ti talenter i 2017."

Hvis du vil i kontakt med simon.friis.clemmensen@gmail.com

 

Mathias Bojer, Tilrettelægger, Nordisk Film TV

Indstillet af: Martin Bengtsson, Udviklings Chef, Nordisk Film TV

Martin skrev:

"Mathias Bojer er en ung fremadstormende talentfuld 25 årig tilrettelægger. Han blev uddannet for to år siden. På Nordisk Film TV har han bidraget til en del underholdningsformater. Både som tilrettelægger og i udviklingsfaserne på vores store satsninger. Blandt andet Menneskeforsøg (DR3), BFF (ZULU), Legenderne (TV2 CHARLIE) og senest Alle mod 1 (DR1). Mathias er vellidt, ærekær om sit arbejde og ærgerrig ift. hele tiden at lære, lægge på og udvikle sig selv.

Tager masser af ansvar og rammer den helt rigtige blanding at være uimponeret og ydmyg. Jeg har den størst mulige respekt for denne unge mand og hans talent og ønsker ham kun alt det bedste."

Du kan kontakte Mathias på: matbojer@hotmail.com

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE