ENG
NYHEDSBREV

MØD TV TALENTERNE JASON, SIGNE, CHRISTINA OG SANNE

22. august 2018

Må vi præsentere de fire sidste TV Talenter - ud af de ti udvalgte.


De er indstillet af deres chefer med en motivation for, hvorfor de skal være dette års TV Talenter. De er udvalgt blandt mange, og får nu gratis adgang til årets Copenhagen TV festival samt bliver vist frem for hele branchen. 

Her kan du læse lidt mere om dem (de resterende seks talenter er præsenteret i forrige uger):


TV Talent Jason Gauthier, FTP elev, Koncern TV og Filmproduktion

Indstillet af Nicoline Thyre og Thomas Schougaard, Koncern TV og Filmproduktion

Nicoline og Thomas skrev:

”Jason har været FTP elev på Koncern siden 2014 og har netop bestået sin svendeprøve med bravour. Ingen overraskelse at han fik 12.

Allerede helt fra starten af hans tid på Koncern, kunne vi fornemme at vi havde med en særligt talentfuld ung mand at gøre, fagligt velfunderet og med stor teknisk indsigt. Jason har fungeret som klipper på et hav af programmer bl.a “På røven i Nakskov” TV2, “Drengene på kanten” DR3, “Den perfekte opdragelse” TV2, “Jul i højhuset” DR2, “Din geniale krop” DR1, “Min Vens Vilde Forvandling” DR3, “Fanget i afhængighed” DR1, og mange flere.

Han har fra starten af været teknisk begavet, og med tiden har han udviklet sig til en virtuos historiefortæller med stor sans for det visuelle.
Han håndterer samspillet mellem de virkemidler : billeder, musik, lydeffekter og rytme, man har i klipperummet til at fortælle en historie, med sikker hånd og stor dygtighed.

Ud over at være et helt særligt talent, er Jason et dejligt menneske og den bedste kollega man kan tænke sig.”

Du kan kontakte Jason på jaga@koncern.dk

..........

 

TV Talent Signe Leschly, Tilrettelægger, Metronome Productions

Indstillet af Michelle Bager, Producent, Metronome Productions

Michelle skrev:

”Signe Leschly er et tv-menneske by heart!

Hun har på rekordtid omskolet sit kloge medievidenskabelige hoved til at kunne levere slagkraftige Luksusfældenprogrammer til TV3 med sprængfarlighed og en spændt dramaturgisk bue – uden at miste grundighed og etik. Sammen med resten af redaktionen har Signe gået forrest med knivskarpe idéer, der har ført til en sæson 20 af Luksusfælden, som blev en af de mest sete i programmets 10-årige liv (ja, vi har jubilæum i år?).

Samtidig med at hun leverer det ene efter det andet gode Luksus-program, kan hun slet ikke lade være med at pitche nye idéer ind. 
Trods et familieliv med to små børn laver hun gerne en promo på sidelinjen. Hun kan simpelthen ikke lade være!
Hun er en holdspiller, som springer til, når der er sygdom og hun bekymrer sig ligeså meget om andres, som om egne programmer. Signe er typen, der decideret bliver opstemt af nye idéer, og af at afprøve nye formgreb, som vi samme udvikler. 
Kombinationen af en ophøjet sindsro og en umættelig trang til at gå nye tv-veje gør hende til et unikt talent, som jeg er stolt over at have med ombord på det dygtige Luksusfælden-hold.

Med stor frygt for, at andre produktionsselskaber skal hapse hende, så håber jeg virkelig at Signe bliver årets tv-talent 2018. Hun fortjener det!”

Du kan kontakte Signe på signe.leschly@metronome.dk


...........TV Talent Christina Johansen, Redaktør, Ultra Nyt, DR

Indstillet af Johanne Bagge, Chef B&U, DR

Johanne skrev:

”Christina Johansen er fremtidens redaktør. Hun har udført den store forandring, der er sat i værk med Ultra Nyt, der er gået fra et en nyhedsudsendelse fokuseret på flow til en nyhedsredaktion, der udkommer hen over hele dagen og er tilstede hvor børnene er, når de er der og med et nutidigt formsprog.

Man kan nemlig sagtens levere vægtige og alvorlige nyheder ved hjælp af grafiske explainers, nyhedsquiz’er og interaktion med brugerne, hvor fx børnene styrer en vært en hel dag for at sætte fokus på børneopdragelse. Med skiftet er værterne kommet ud af nyhedsstudiet og er nu langt mere ude blandt børnene og kommer derfor meget tættere på både historierne og målgruppen. Det betyder også at seningen ’on demand’ er steget, hvilket er mål, da Ultra efter planen slukker som flowkanal i 2020. Christina Johansen har et skarpt blik for fremtidens nyhedsformidling og hvordan man navigerer public service nyhedsformidling ind i en digital fremtid.”

Du kan kontakte Christina på cjoh@dr.dk  ..........

 

TV Talent Sanne Holmgaard Christophersen, Community Manager/Videojournalist, Makeitbee Production

Indstillet af Marianne Albeck, Producent, Makeitbee Production

Marianne skrev: 

”Sanne er nyuddannet (2017) og en ualmindelig dygtig, modig og ambitiøs videojournalist, som brænder for at gøre en forskel og fortælle de vigtige historier. Hun er en kvinde med mange talenter og kan både holde styr på en historie, styre et kamera og klippe det til en god fortælling samt har et væld af andre talenter indenfor VR og sociale medier. Hun har gennem sin tid hos os udvist et stort drive. Hun er en sand arbejdshest og typen, der får tingene til at lykkes.

Mens hun har arbejdet hos os i Makeitbee Production, har hun sideløbende produceret en dokumentar sammen BBC med afsæt i sit videospeciale fra sin uddannelse som BBC-dokumentarist:  Under sin uddannelse brugte hun alle sine sparepenge på en rejse til Namibia for at få filmet og fortalt historien om verdens mest ulovligt handlet dyr - pangolinen - og de mennesker, der prøver at redde dem. Fortællingen var så stærk og bevægende, at den blev opkøbt af BBC og forvandlet til en times tv med David Attenborough som speaker - og med Sanne som tovholder og som en vigtig del af produktionen. Dokumentaren er for nylig blevet sendt på BBC2 i England og PBS i USA.

Sanne skal være dette års tv-talent, fordi hun er et frisk pust til tv-branchen. Hun er positiv og initiativrig, og kan med sine mange talenter og ambitioner tilbyde noget helt særligt til enhver, der måtte være heldig at arbejde sammen med hende i fremtiden.” 

Du kan kontakte Sanne på migsanne@hotmail.com
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER