ENG
NYHEDSBREV

MØD TV TALENTERNE CARL-OSCAR, MIKKEL OG SOPHIE

7. august 2018

Må vi præsentere tre af årets ti TV talenter Carl-Oscar, Mikkel og Sophie!


De er indstillet af deres chefer med en motivation for, hvorfor de skal være dette års TV Talenter. De er udvalgt blandt mange, og får nu gratis adgang til årets Copenhagen TV festival samt bliver vist frem for hele branchen. 

Her kan du læse lidt mere om dem (de resterende syv talenter præsenteres i de kommende uger):


TV Talent Carl-Oscar Svensson, Social Media Manager, TV 2 Marketing, Zulu Social

Indstillet af Samantha Foltmar, Team Lead, Zulu Social

Samantha skrev:

”Hos ZULU - som henvender sig til en ung målgruppe - er det ikke ”nok” med en traditionel TV-kanal til at fange og fastholde seerens opmærksomhed. Det er netop nødvendigt, at bygge og vedligeholde et brand, som skinner igennem på tværs af platforme, som har en klar og tydelig stemme og masser af personlighed, som målgruppen har lyst til at bruge deres dyrebare tid sammen med. Humor og skarp formidling er derfor også en vigtig del af ZULU’s DNA, når det kommer til den digitale kommunikation.
I en tid hvor TV-vaner stadig ændrer sig drastisk og dagligt, kræver det et særligt mind-set at kunne omstille sig, være nysgerrig og tage chancer for at vedligeholde en digital brandværdi for ZULU, som hænger sammen med en naturlig forlængelse af TV-kanalen. Og med alt det støj man har i sit feed, spiller mennesket bag skærmen en væsentlig rolle i alt ZULU’s indhold, især når det kommer til kommunikative og fortællende greb i form af sprog, slang og interne jokes med målgruppen. Men også hvordan man med både simple grafik og klippeteknikker kan gøre indholdet fængende, og til en relevant samtalestarter for modtageren – samtidig med at det bodrager til en positiv brandværdi. Det kræver en faglighed og et kendskab for indhold, mennesker, og mediernes præmisser, som tit bliver lidt overset i TV-branchen.
Carl-Oscar har et stort talent for at folde ZULU-brandet ud digitalt, han har gjort det i efterhånden fire år, og altid i øjenhøjde med målgruppen. Det er en sjældenhed ikke at se ”Det er derfor jeg elsker ZULU” som respons på hans håndtering af brandet på sociale medier, iblandt flere tusinde kommentarer.
Det mener jeg, at Carl-Oscar bør anerkendes for, og derfor vil jeg gerne indstille ham som et talent.”

Du kan kontakte Carl-Oscar på coss@tv2.dk

------------
 

TV Talent Mikkel Vind Vogt, Produktionsleder, DR Ung

Indstillet af Andreas Gabrielsen, Redaktionsleder, DR Ung

Andreas skrev: 

”Mikkel er 28 år og uddannet produktionsleder fra Medieproduktion -og Ledelse. Han er netop nu i fuld gang med indspilningerne til DR3s nye, store fiktionssatsning ’Doggystyle’, som er en ungdomsdramaserie, der skal premiere til efteråret som en del af lanceringen af det nye DR.TV. 

Mikkel var praktikant i Danmarks Radio på ’Historien om Danmark’, og allerede her gjorde han sig bemærket ved at være effektiv og løsningsorienteret. Strakt efter sin uddannelse fik han ansættelse på DR Ultras succesfulde fiktionsserie til børn ’BaseBoys’. Her tog han for alvor ansvar for produktionen og var en afgørende grund til, at der blev leveret et slutprodukt som både internt i DR og hos seerne blev udført til stor tilfredshed.

Herefter blev Mikkel ansat i DR Ung, og han har i hele denne periode været en energisk, kreativ og værdifuld medarbejder på den redaktion, han indgik i. ’Doggystyle’ er en serie, hvor der stilles høje krav til det logistiske, økonomiske og praktiske overblik. Kombinationen af medarbejdere og rutiner fra den eksterne fiktionsbranche og DRs fastlagte, produktionelle arbejdsgange kan være et udfordrende krydsfelt at fungere i – men Mikkel er gået til opgaven med stor optimisme, stabilitet og selvsikkerhed. Det gør, at han på trods at sin forholdsvis korte tid som færdiguddannet har markeret sig som en samlende figur på produktionen, som holder en sikker hånd under de mange bevægelige dele, der er et vilkår på en stor fiktionsserie.

Fælles for alle de produktioner, Mikkel har været en del af, er, at han arbejder på dem med stor dedikation, faglig sikkerhed og kreativt overskud, og knokler utrætteligt for at holde et højt indholdsmæssigt niveau.

Mikkel har i sin tid på DR Ung generelt leveret en indsats som er imponerende - og langt over det, der forventes af så ung en medarbejder. Han løfter både det produktionelle og menneskelige ansvar og udviser en særlig evne til at holde overblik og finde konstruktive løsninger i en travl arbejdsdag. Og så er han en loyal og god kollega.

Det er med stor fornøjelse, at jeg indstiller ham som Tv-Talent 2018!”

Du kan kontakte Mikkel på MVOG@dr.dk

-----------
 

TV Talent Sophie Alexandrine Lindegaard, Kreativ Leder, DR Markedsføring, DR

Indstillet af Søren Lindhardt, Chef for kreativ produktion, DR

Søren skrev: 

”Arkitekt, digital projektleder, digital producer, selvstændig facilitator. Og nu prisbelønnet kreativ leder.      Da Sophie Alexandrine trådte ind ad døren til DR Markedsføring for 1½ år siden var hun en schweitzerkniv af forskelligartet erfaring fra en verden uden for broadcast, men var et ubeskrevet blad indenfor. Men at hun har et meget naturligt og lysende talent for markedsføring af broadcast, beviste hun lynhurtigt. Som kreativ leder er hun unik i sin søgen efter lige præcis den indsigt, der gør at kampagnekonceptet rammer sylespidst og kan eksekveres på tværs af platforme. Om det er Den Store Bagedyst, licenstilmelding, DRK eller et stresstema, som hun skal engagere danskerne i, så har hun et sindssygt skarpt øje for at komme helt ind til kernen af opgaven og indsigten bag og omsætte den til idéer, der rammer lige i hjertet og får os til at grine, græde eller tænke over tingene. Og fordi Sophies store passion er at kommunikere på en måde, som griber folk på tværs af køn, alder og nationalitet, har hendes arbejde også allerede kastet flere priser af sig til både Promax og EBU Connect. Oveni alt dette er Sophie Alexandrine en skattet kollega, der er verdensmester i samarbejde og i at få det bedste frem i sine kolleger og samarbejdspartnere. Med andre ord, om Sophie Alexandrine bliver én af dette års talenter eller ej, så er hun vores talent.”

Du kan kontakte Sophie på soli@dr.dk
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER