ENG
NYHEDSBREV

MØD TALENTERNE SALLY, FREDERIK OG SEBASTIAN

1. august 2017

Flere tv talenter - en klippeassistent, en reader & programassistent og tilrettelægger/instruktør/klipper!


Tv Talent Sally Noreen Andersen, klippeassistent, Monday

Indstillet af: Camilla Miehe-Renard, Producent, Monday

Camilla skrev: 

"Sally er et enestående talent, der gang på gang overrasker os her på Monday. Hun har et fornemt overblik, en fin musikalitet og en utrolig skarp timing, når hun klipper. 

Hun har sans for både det seriøse og det underholdende, selvom disse genrer kræver vidt forskellige kompetencer. Og så er hun samtidig et ydmygt, arbejdsomt og utroligt elskeligt væsen. Jeg er stensikker på, at hun kommer til at bøje sit navn i neon i vores branche!"

Du kan kontakte Sally på: sallynoreen92@gmail.com

 

Tv Talent Frederik Villads, Reader og Programassistent, TV 2

Indstillet af: Katrine Vogelsang, Fiktionschef, TV2

Katrine skrev: 

"Om få år vil Frederik blinke på tv stjernehimlen som en af de nye talenter indenfor dansk TV fiktion. Hvis vi er heldige, vil han fortsætte med at udvikle sig og arbejde med samme gejst og vedholdenhed, som vi har oplevet det sidste halve år, hvor Frederik har været praktikant i TV 2 FIKTION.

Vi er meget glade for ham, hvilket har resulteret i, at vi fra august har ansat ham som programassistent. Hans talent er alsidigt og han har altid en positiv, løsningsorienteret og ikke mindst begavet tilgang til sine opgaver.

Frederiks faglige tilgang er forfatterskabet. Sideløbende med praktikforløbet har han haft flere projekter i gang som forfatter, både på kortfilm og teaterstykker.

Han har derfor fungeret som reader på flere forskelligartede projekter, fra TV 2’s kommende julekalender til spillefilmsmanuskripter. Han har læst, vurderet ud fra indholdsmæssig og dramaturgisk kvalitet og relevans og har leveret kompetente og konstruktive afrapporteringer til TV 2’s fiktionsstab.

Frederik er også med i redaktionen for vores TV 2 shorts call, hvor han er med til at vurdere de mange ansøgninger, vi har modtaget, og er med til at beslutte hvilke vi skal gå videre med.

Desuden har Frederik varetaget en variation af administrative, indholdsmæssige og kommunikative opgaver og løser hver enkelt opgave yderst tilfredsstillende.

Han brænder for film og tv og er i øvrigt en vellidt kollega med store sociale kompetencer. Han er en holdspiller og formår at have mange bolde i luften på en gang.

Jeg giver hermed Frederik Villads mine varmeste anbefalinger og er overbevist om at den danske TV branche vil få stor glæde af Frederik de kommende mange år."

 

Frederik kan kontaktes på: frederik_villads@hotmail.com

 

Sebastian Ottenstein, VJ, tilrettelægger, instruktør, klipper, Freelance

Indstillet af: Nynne Duvå Hall, Programredaktør, DR Ung

Nynne skrev: 

"Sebastian er et lysende naturtalent inden for TV, særligt inden for reportage/dokumentar-genren. Her har han bevist, at man kan spille one man band på projekter som Saveus (Martin uden X) og Det ender med drab, hvor han filmede, tilrettelægge og klippede alt selv. 

Og han brillerede som holdspiller på De Smukke Drenge og De Smukke Piger (her var jeg chef for ham), hvor han som VJ og tilrettelægger bidrog med billeder på højeste kunstneriske niveau og på historieplan var en selvstændigt tænkende, kreativ og hårdtarbejdende tilrettelægger, der både har øje for poesi, humor og alvor. 

Når man sender Sebastian i marken, kan man være 100% sikker på, at man får den bedst mulige version af historien hjem, inden for virkelighedens rammer, og så kan han tilmed samarbejde. Sebastian er nutidens og fremtidens bedste eksemplar af en kollega og tv-tilrettelægger og der er næsten ingen grænser for, hvad han kan udrette."

Sebastian kan kontaktes på: Sevo@dr.dk  

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER