ENG
NYHEDSBREV

credit: hbonordic.com ©2018 MGM Television Entertainment Inc. and Relentless Productions LLC. All Rights Reserved

MØD SKABEREN AF THE HANDMAID´S TALE

9. maj 2018

Gå ikke glip af at møde skaberen bag en af tidens mest hypede serier!


Copenhagen TV Festival og Copenhagen Film Fund er beæret over at kunne præsentere manuskriptforfatter Bruce Miller og den prisvindende "The Handmaids Tale".

Den prisbelønnede serie om Offred, der bor i det fremtidige samfund Gilead, er skrevet og produceret af Bruce Miller. Han gæster festivalen for at fortælle om sit arbejde med serien, der bygger på en rost bog af Margaret Atwood. 

Bruce Miller vandt 2017 Prime Time Emmy Award for Outstanding Drama Series and outstanding writing for a drama series samt The Golden Globe Award for Best Television Series Drama.

Seriefan og Executive Producer hos TV2 Fiktion Pernille Bech Christensen glæder sig meget til at opleve Bruce Miller på årest festival: 

"The Handmaid´s Tale er noget så sjælendt som en underholdende Sci-fi – thriller med højaktuel køns og samfundspolitiske tematikker.

Det er et studie i magt og magtmisbrug. Det fortæller en grum historie om det totalitære regimes deformerende indflydelse på almindelige menneskers etik og moral. Modstanden mod Gilead er personificeret i vores heltinde June Osborne. The Handmaid´s tale har interessante, nuancerede og komplekse relationshistorier.

Skuespillet i serien er sublimt og så er det også et gennemført visuelt værk. Personligt synes jeg, det et scoop, at det er lykkedes Copenhagen TV festival og Copenhagen Film Fund at få Bruce Miller til København. Han er en erfaren herre, der har været både hovedforfatter og showrunner på den meget vellykkede serie-adoption af Margaret Atwoods roman.

Jeg glæder mig meget til at høre om detaljer fra tilblivelsesprocessen. Det er jo ikke første gang The Handmaid´s Tale er blevet fortolket, det bliver interessant at høre om hans take på den udfordrende adaptionsopgave. Jeg tænker, han er gået meget frygtløst til opgaven. Jeg har endnu ikke set 2 sæson, jeg tror, at jeg venter til alle afsnit er tilgængelige. Jeg elsker at binge." slutter Pernille.

PS. lige nu kører anden sæson af serien på HBO Nordic hver onsdag.

 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE