ENG
NYHEDSBREV

MØD PRISVINDENDE MOBILJOURNALIST YUSUF OMAR

23. maj 2018

Mød en af tiden mest interessante personligheder i journalistik til en times tour de force ind i mobiljournalistikkens muligheder.
 


Den prisvindende journalist Yusuf Omar er et af de største navne inden for mobiljournalistik (MOJO). 

Yusuf Omar vil i denne session dele ud af sine mange eksempler på, hvorfor mobiltelefonen er det bedste værktøj i en række situationer, hvor historierne ellers kan være umulige at få hjem. Du får konkrete og brugbare tip til, hvordan du kommer godt i gang med mobiljournalistik. 

Yusuf Omar har været YouTuber og arbejdet som journalist for eNCA i Sydafrika, Hindustan Times i Indien og CNN. Han blev kåret som Årets Mobiljournalist af Thomson Foundation i 2016. I Indien var han med til at transformere det stolte analoge nyhedsmedium, The Hindustan Times, hvor han på usædvanlig kort tid gennemførste et mobilt træningsprogram for over 750 journalister. 

I dag udgør han den ene halvdelen af organisationen Hashtag Our Stories, der træner lokalsamfund verden over i at fortælle deres historier ved hjælp af mobiltelefonen. Yusuf Omar har rejst hele verden rundt og undervist i flere end 25 lande. Han er i dag tilbage i Sydafrika, hvor han har startet projektet Hashtag Our SA.

Du får brug for din mobiltelefon til denne session!
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER