ENG
NYHEDSBREV

MØD DE SIDSTE TV TALENTER

9. august 2017

Her er de fire sidste tv talenter ud af ialt 10, der er udvalgt i år! 


Tv talent Sasha Kronby, TV tilrettelægger, Koncern TV- og Filmproduktion 

Indstillet af: Anne Eberhardt, Producent, Koncern TV- og Filmproduktion

Anne skrev: 

"Sasha er et TV fortælle talent. "Jeg er mest interesseret i at fortælle historier i posten", sagde Sasha til praktikantsamtalen. Sjældent har en TVM praktikant ønsket at siddet i klipperum så længe, men Sasha tog optagelser til "På røven i Nakskov" og fik dem til at spille - i samarbejde med klipperen selvfølgelig.

Når der var brug for en VJ i marken på samme produktion, tilrettelagde hun hos Ib i Nakskov, som nok kan være en mundfuld...

Før hun var færdiguddannet tilrettelagde Sasha sit eget afsnit af "Fogeden kommer", og som færdiguddannet har hun tilrettelagt sæson 2 af "Fogeden kommer", som TV2 sender til efteråret. Værd at nævne hun fik legat med sin makker Andrea for BA projekt af "høj faglighed med stor samfundsmæssig relevans".
Sasha modbeviser alle fordomme om 12 tals piger!"

Du kan kontakte Sasha på sasha@kronby.dk

 

Tv talent Siw Bæckmann Nissen, FTP-elev, TV2 ØSTJYLLAND

Indstillet af: Michael Guldbrandt Steffensen, Ledende Producer, TV2 ØSTJYLLAND

Michael skrev:

"Siw har de sidste 4 år været FTP/fotograf-elev (Video-ninja) på TV2 ØSTJYLLAND, hvor hun har produceret nyheder og videoformater. Hun er ikke bare en fantastisk fotograf og klipper - hun har også vist kæmpe talent som VJ, producer, line-producer, tilrettelægger og SoMe-tænkende produktionsleder. 

Hun har vist omstillingsparathed ved at omfavne de digitale platforme og lært at formidle til dem på deres præmisser.

Hun er dedikeret, passioneret og hamrende dygtig – med et kæmpe drive og en stor lyst til at formidle de gode historier visuelt – på alle platforme. Siw kan med sin skæve humor sætte et stort smil på læben af sine kollegaer i selv de mest pressede situationer. Af og til ufrivilligt. Hun er indbegrebet af en god kollega.

Siw er en digital schweizerkniv. Hun er med fra idéudvikling til produktion og til sidst distribuering. Blandt andet som producer på det digitale video-fodboldmagasin, Fodbold med Horup. Her har hun hver uge planlagt, live-streamet på Facebook, produceret, versioneret og outputtet programmerne til SoundCloud/iTunes, YouTube, Web og TV.

Siw bliver færdiguddannet fra Medieskolerne i Viborg februar 2018. Hun skal lave afslutningsfilm i september 2017."

Du kan kontakte Siw på sini@tv2oj.dk


 

Tv talent Camilla Billehøj, Social Media Projektleder - DR1 og P4

Indstillet af: Carsten Lakner, Chef, medieplanning & digital markedsføring, DR

Carsten skrev: 

"27-årige Camilla er et lysende talent på SoMe himlen og bevæger sig ubesværet i spændingsfeltet mellem traditionelt TV og måden at skabe interaktion og opmærksomhed omkring det på de digitale medier.

Camilla er "kun" bachelor i Film & Medievidenskab, men har fra det sekund hun kom til os været uvurderlig i arbejdet med DR1s tilstedeværelse på Facebook, Instagram m.m. Hun har et skarpt øje for lige den vinkel, som vil give programmet liv på SoMe og gøre det delbart - og så er hun en skattet samarbejdspartner for vores producenter - interne som eksterne - hvor hun høster ros for sine skarpe indsigter, såvel som hendes evne til at lære fra sig i et gensidigt samarbejde.

Camilla er indbegrebet af fremtidens TV-talent, som intuitivt forstår hvordan indhold og markedsføring smelter sammen og bliver til en omnipotent fortælling, der er helt ligeglad med sendetider og platforme....men drives af evnen til at tale et tydeligt, emotionelt sprog i de 1-2 sekunder, vi idag giver indholdet til at fange os - og ikke blot tjener historiefortællerens formål....men beriger brugeren med en oplevelse, der er værd at dele. Og så er hun en fremragende "vært" for de danskere, der debatlysten kaster sig over hendes skarptslebne indholdsdiamanter ;-)

Camilla viser vejen - og det fortjener en talentpris."

Du kan kontakte Camilla på cabi@dr.dk


 

Sofie Marie Vangsbjerg Mogensen, Udviklingsproducent, Drive Studios

Indstillet af: Kasper Fredshavn, Head of TV, Drive Studios

Kasper skrev: 

"I en tid hvor disruption, seerflugt og frygten for det store digitale monster fylder mere og mere, har vi i udpræget grad brug for kyndige indholdsfolk, der kan skelne mellem hvad der virker hvor, og ikke mindst hvordan platformene kan arbejde sammen og dermed gøre hinanden stærkere. Det mestrer Sofie.

Sofie har et overblik og en akademisk tilgang til udvikling, som sammen med hendes kreativitet og udprægede æstetiske sans, gør hende unik. Hun har et usædvanligt godt blik for målgruppen, men insisterer stadig på at udfordre og hæve barren for indholdet.

På Drive arbejder Sofie både med udvikling af TV formater, historiefortælling for kommercielle og med strategi for store brands – ret forskellige verdner, som hun forener som få."

Du kan kontakte Sofie på sofie@drivestudios.dk
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER