ENG
NYHEDSBREV

HVEM FORTJENER ÆRESPRISEN ÅRETS OTTO?

11. oktober 2018

Du kan nu indstille en værdig aftager til æresprisen Årets Otto!


Årets Otto er en ærespris, som gives til en person, hvis lange karriere i Tv branchen, man ønsker at hædre. Tidligere vindere af Årets Otto er Per Wennick, Jarl Friis-Mikkelsen, Thomas Heurlin, Karen Thisted, Mogens Vemmer, Michael Meyerheim, Søren Rye Petersen, Ingolf Gabold, Bo Damgaard, Lasse Jensen, Bubber, Sven Clausen, Ulla Therkelsen, Otto Leisner, Poul Martinsen, Troels Kløvedal - og sidste år var det Poul-Erik Heilbuth, der modtog æresprisen: 

"Årets Otto er en af – hvis ikke den vigtigste – anerkendelse jeg har fået i mit lange journalistliv. Når man som jeg arbejder med internationalt stof, og emner som ligger langt fra et dansk fokus, så er det helt specielt at gå ned gennem rækkerne i Tivolisalen, mens branchen rejser sig og klapper. Det vil være et minde og en glæde, som vil bo hos mig resten af livet," fortæller Poul-Erik Heilbuth. 

Nu kan du være med til at bestemme, hvem der er den næste, der skal hædres. Det kræver blot, at du indstiller personen med en motivation til festivaldirektør Mette Sig på ms@pro-f.dk senest den 30. oktober (det er gratis at indstille til Årets Otto).

Det er Tvprisens executive udvalg, der udvælger den rette blandt de indstillede.


 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER