ENG
NYHEDSBREV

HÆDERSPRISEN ÅRETS OTTO GIK TIL DOKUMENTARIST POUL-ERIK HEILBUTH

26. januar 2018

Det var en glad Poul-Erik Heilbuth, der gik på scenen for at modtage hædersprisen Årets Otto og blive hyldet af branchen for sine mange dokumentaristiske præstationer.


Tvprisens executive udvalg overrakte prisen med disse ord oplæst af Thomas Heurlin fra !mpact TV:

”Det er et vægtigt livsværk, som vi nu skal fejre og hædre med TV-branchens ærespris.

Modtageren af Året Otto 2018 har utrætteligt gravet efter sandheden, og over årene har han givet os – og hele verden -  vigtige afslørende historier. Og så har han givet os unik adgang til personer som f.eks. whislebloweren Edward Snowden.

Prisen for Året Otto går til dokumentaristen Poul-Erik Heilbuth.

Poul-Erik kendetegnes af hans høje ambitionsniveau og hans insisteren på det velresearchede. Han udvælger sine emner med stor omhu: det er kun de absolut væsentlige journalistiske historier med et større samfundsmæssigt perspektiv, der slipper igennem Poul Eriks nåleøje.

Når emnet er valgt går Poul-Erik hele vejen. Fra den grundige research, hvor kilder honorerer Poul Eriks tillid. Over de nøje udvalgte og tilrettelagte optagelse. 

Poul-Erik, du har fortjent vundet et hav af internationale priser før denne ærespris, som er fra os - din branche. Du er en journalist og et menneske, der repræsenterer alle de bedste værdier, som Tv-branchen gerne vil kendetegnes ved.

Vi hylder dig for din utrættelige søgen efter sandheden og for de mange vigtige dokumentarer, som du har givet os.

Tillykke med prisen!"
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER