ENG
NYHEDSBREV

CAMILLA PEDERSEN ER NY REDAKTØR

19. december 2018

Camilla Pedersen overtager stillingen som redaktør for Copenhagen TV Festival det næste år, mens Maria Hougaard er på barselsorlov.


Camilla Pedersen har de senere år arbejdet som journalist, tilrettelægger og instruktør hos forskellige produktionsselskaber. 

”Jeg har selv deltaget på Copenhagen TV Festival i årevis, og jeg er hver gang helt på røven over, hvor stort et fagligt boost, jeg kommer hjem med. Som redaktør på Copenhagen TV Festival skal man både have fingeren på pulsen, kunne ane fremtiden og samle hele branchen med inspirerende sessions. Jeg kommer derfor naturligt til at have en stor berøringsflade med hele branchen, og det glæder jeg mig helt enormt til", siger Camilla Pedersen.

Sammen med den øvrige programledelse, programudvalgets nye formand Maria Thastum og festivaldirektør Mette Sig, skal hun udvikle og tilrettelægge et inspirerende program til næste års Copenhagen TV Festival. 

Camilla Pedersen har de sidste 12 år arbejdet som tv-journalist, instruktør, producent og digital projektleder, hvor hun både har haft fingrene i dokumentarprogrammer, reklamefilm og digitalt indhold. Hun er uddannet i Historie og filmvidenskab fra Aarhus Universitet, og har løbende suppleret med diplommoduler i journalistik. 

Velkommen til Camilla!

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER