ENG
NYHEDSBREV

BLIV INSPIRERET AF DE DIGITALE ENMANDSHÆRE

1. august 2017

Vil du arbejde med originalt indhold på de sociale medier, så kom ind i maskinrummet hos SoME-hajerne Thomas Skov og Rasmus (Lakserytteren).


En influencers dagbog – bliv inspireret af de digitale enmandshære!

De er deres egne produktionsselskaber med en credit-liste så kort, at man ikke kan nå at blinke, før den er væk. De udvikler og producerer deres indhold selv og justerer det baseret på deres brugeres feedback. De udkommer hele tiden med nyt indhold på et række forskellige platforme og så har de også lige styr på forretning og branding.

De kaldes populært for influencers, et forpligtende buzzword, og bliver fulgt af hundredetusindvis af fans på YouTube, Snapchat, Instagram og YouTube, som elsker deres ægte, ærlige og legende stil og indhold.

I denne session vil du møde Rasmus Kolbe, aka Lakserytteren og Thomas Skov Gaardsvig, som, med hver deres udgangspunkt, bruger internettet til at udkomme med personligt og underholdende indhold, der har en gennemslagskraft blandt særligt unge, som de danske TV kanaler ville give deres højre arm for.

Du vil komme helt ind i maskinrummet, når Rasmus og Thomas både viser og fortæller, præcis hvordan de arbejder med alle led i produktionen af deres indhold. Fra idéudvikling til optagelse, postproduktion, publicering og brugerdialog. De berører desuden de forretningsmæssige aspekter af deres produktion og fortæller om muligheder og faldgruber.

Denne session er for dig som vil inspireres til at arbejde med originalt indhold til sociale medier og til at udnytte de mange, nye muligheder, de tilbyder.

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER