ENG
NYHEDSBREV

ÅRETS TEMA: THE FUTURE IS NOW!

25. april 2018

Så kan vi præsentere årets tema på Copenhagen TV festival 2018


Vi har længe talt om transformationen, og hvad der kommer til at ske i fremtiden; men nu er det NU. Transformationen er virkelighed. The future is now. På dette års festival sætter programmet fokus på den nyeste viden, erfaringer, greb og spillere.

Formanden for festivalens programudvalg Irene Strøyer uddyber:

"Vi har alle længe gået og snakket om, at lige om lidt så sker den store transformation i vores branche. Lige om lidt vil alt vendes på hovedet. Lige om lidt vil alt se anderledes ud. Men det er lige nu det sker…
Nyheder skal genopfinde sig selv på de digitale platforme. Vi publicerer som aldrig før på streaming og spytter fortællinger ud på nye platforme. Men hvad virker stadig på flow? Hvilket nyt værktøj skal i værktøjskassen? Hvordan skal vi som branche agere i den nye medievirkelighed? Hvordan finder og fortæller vi stadig den bedste historie til vores seere?
Vi har brug for at, at snakke om de skelsættende forandringer, der sker i vores branche. Det er med andre ord på tide, at sætte fremtids-snakken i et nutidigt perspektiv, og blive helt konkrete!"

Der er sat 300 early bird billetter til salg til en lavere pris end sidste år, og derefter stiger prisen med 500 kr. Køb nu og sæt navn på/ændre navn på billetterne, når festivalen nærmer sig. 

Køb din early bird billet HER

Den 29.-30. august vil omkring 150 speakers gå på scenen i ca. 50 sessions over to dage. 
 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE