ENG
NYHEDSBREV

360 VIDEO I ET FÆNGSEL

26. juli 2017

360 graders video er en måde at skabe visuelle oplevelser, der gør det muligt for fortællere at engagere publikum på en helt ny måde.


Samtidig er der fortsat en grundlæggende udfordring: hvordan kan filmskabere bygge en bro mellem de traditionelle medier og nye formater for at forbedre seeroplevelsen? RT fandt en løsning - "Project Duterte" er en innovativ dokumentarfilm, der omfatter segmenter, der er filmet i både traditionelt ("fladt") format og i 360 graders video.

Projekt Duerte:
I 2016 blev Rodrigo Duterte valgt til præsident for Filippinerne. Han har lovet at slå ned på kriminalitet og har opnået en del omtale ved at opfordre borgerne til at dræbe narkomaner. Siden hans opfordring har der været adskillige udenretslige henrettelser. Mens dødskampagner medfører uro hos folket og den offentlige tro på politiet falder, vasker præsident Duterte sine hænder.

Deltag i denne session med RT Documentary Correspondent Marina Kosareva og chef for RT360 Eduard Chizhikov, der forklarer, hvordan de to gik sammen om at lave en banebrydende ny æra af historiefortælling.

Se Project Duerte her:

 

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER