ENG
NYHEDSBREV

EVA STEENSIG

Trend-analytiker & Managing Partner, LHBS A/S

Eva Steensig er Managing Partner ved LHBS A/S.

Eva Steensig har hele sit professionelle liv beskæftiget sig med forbrug og forbrugere, opbygning af brands, innovation og forretningsudvikling. Først fra en decideret sociologisk vinkel, siden 12 år som Executive Strategic Planner på DDB København og i dag som stifter af LHBS A/S.

Efter i mange år at have arbejdet med kommunikationsstrategi, har Eva de seneste 15 år fokuseret på at udvikle nytænkende metoder til at forstå og arbejde med forbrugeradfærd til brug for virksomheder og organisationer i strategi- og forretningsudviklingsarbejde. 

Eva har skabt metoden Pattern-Based Forecasting som er en unik sociologisk metode, hvor man finder og forstår mønstre i adfærdsændringer for hermed at opfange mønstre og svage signaler for fremadrettet succes.

I 2007 stiftede Eva Lighthouse Cph A/S – nu LHBS A/S, som er specialiseret i forbrugeradfærd og de strategiske konsekvenser af ændringer i forbrugeradfærd.

Eva rådgiver store danske og internationale virksomheder og organisationer. Derudover er hun en efterspurgt foredragsholder og kommentator i medierne.

Eva Steensig er sociolog fra Lunds Universitet.SPEAKERS

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER