ENG
NYHEDSBREV

TVPRISEN #tvprisen

Tvprisen er årets største fest i den danske tv-branche. En aften, hvor branchen hædrer årets største præstationer og bedste programmer med eftertragtede statuetter. 

For første gang blev Tvprisen i 2016 ikke afholdt i forbindelse med Copenhagen TV Festival. I stedet skal tv-branchen mødes den 28. januar 2017 i Tivoli Congress Center for at hylde og fejre hinandens bedste programmer og personlige præstationer. Aftenen vil foregå i en højtidelig atmosfære, og gæsterne kan se frem til dinner & show + et forrygende afterparty.

Juryer

Efter at Tvprisens vindere i 2015 blev fundet ved en afstemning blandt over 1000 professionelle tv-folk, har executive udvalget besluttet, at der skal genindføres et jurysystem, hvor både nominerede og vindere skal findes af fagjuryer. Disse fagjuryer får altså til opgave at se alle indstillede programmer igennem og vurdere dem ud fra faglige kriterier.

Executive udvalget består af repræsentanter for DR, TV 2 , TV3, Discovery Networks Danmark samt producenter og Producentforeningen.

Praktisk info

Billetsalget starter primo december.
Prisen for adgang til middag, show og afterparty er 1196 kr ex. moms.

 

ARRANGØR

SPONSORER