ENG
NYHEDSBREV

ELISA LYKKE

Caster og personlig agent

Elisa Lykke har bevæget sig i mediebilledet, siden hun var 17 år. Hun startede som vært på DRs Børneradio og kastede sig hurtigt ud i tilrettelæggelse, kreativitet og ikke mindst casting, som viste sig at være det klart foretrukne arbejde. ?

Elisa har castet siden 1992, hvor hun startede som fastansat på Metronome og hvor interessen for at finde de helt rigtige mennesker til TV-formater tog fat. 

Elisa har castet i alle genrer. Programmer som: Big Brother, Divaer I Junglen, Gintberg På Kanten, Maestro, Baronessen Flytter Ind, Flashback, Danmarksindsamlingen, Hvem Vil Være Millionær, Den Store Dag er blot få af de formater, hun har castet til. 

I 2006 startede Elisa som selvstændig, og det gav frihed og plads til at udvide kreativiteten på flere platforme og arbejde for stort set alle danske produktionsselskaber.

Elisa caster stadig i dag, men hovedsagligt laver hun presse og er manager for kendte komikere, TV og radioværter, forretningsprofiler skuespillere m.m. Mads Steffensen, Iben Maria Zeuten, Jan Gintberg, Morten Albæk, og Sara Blædel er blot nogle af Elisa's klienter.SPEAKERS

 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER