ENG
NYHEDSBREV

Lowell Bergman

SPEAKERS:
IRENE STRØYER
LOWELL BERGMAN
MODERATOR:
METTE SIG

INFO OM SESSIONEN:
Tivoli Congress Hall
Torsdag 09:00
Branche, NOTHING BUT THE TRUTH

VELKOMMEN & TV TALEN AF LOWELL BERGMANFestivalledelsen byder kort velkommen
af Mette Sig, Maria Lyngsø Hougaard og Irene Strøyer. 
 

Tv-talen af Lowell Bergman
... måske kender du ham bedst spillet af Al Pacino i den Academy Award-nominerede film "The Insider" (1999) om Lowells kulegravning af tobaksindustrien.

I 2004 modtog Bergman Pulitzer-prisen for Public Service, som blev tildelt The New York Times for "A Dangerous Business", der beskriver et støberfirma's sikkerheds- og miljømæssige overtrædelser.

Lowell er direktør for Det Investigative Reporting Program og Reva og David Logan Distinguished Chair i Investigative Journalism på Graduate School of Journalism, hvor han har undervist i et seminar dedikeret til undersøgende journalistik i mere end 20 år.

Han var en højtstående producent og konsulent til PBS Frontline frem til 2015, og Bergman var i 22 år producent i netværks tv-nyheder, herunder 14 år på CBS's 60 Minutes.

Bergman har modtaget talrige Emmys og andre priser, herunder seks Alfred I. duPont-Columbia University Silver og Gold Batons, tre Peabodys og en Polk Award.

Sidste gang Lowell var i Danmark spurgte han publikum: "Who's got the money in Denmark?" Salen svarede: "Mærsk!". Lowell spurgte så, hvor meget undersøgende journalistik, der bliver lavet om Mærsk. Salen svarede: "Intet!". Lowell svarede salen: "Then you got a problem in Denmark, and you (journalisterne) have to solve it!"

Vi er stolte af at kunne præsentere dette år tv-tale af Lowell Bergman! Han kunne desværre ikke komme grundet arbejde, men han har optaget sin tv-tale rettet til Copenhagen TV Festivals publikum.

Tilrettelagt af Adam Dyrvig Tatt.

Den årlige Tv-tale er en inspirerende keynote, der har et budskab til tv-branchen på Copenhagen TV Festival. I år vil den have fokus på kritisk journalistik.


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

SPONSORER