ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
ADAM PRICE

INFO OM SESSIONEN:
Tivoli Congress Hall
Torsdag 17:30
Drama

SNEAK PREVIEW: RIDE UPON THE STORM (ENG SUB)Visning af DRs nye søndagsdrama ’Herrens Veje’ med engelske undertekster og præsentation af manuskriptforfatter Adam Price. 

’Herrens veje’ er et familiedrama om det modernes menneskes tro og tvivl. Fortællingens omdrejningspunkt er familien Krogh - en 250 år gammel præsteslægt, som består af den egenrådige provst Johannes, hans handlekraftige hustru Elisabeth og deres to sønner August og Christian. 

Når vi møder familien Krogh står Johannes overfor sit livs mulighed, da han stiller op til bispevalget i Københavns Stift. Men det er ikke kun Johannes, som går en dramatisk tid i møde. Begge hans sønner begiver sig hver især ud på en skelsættende rejse, mens hustruen Elisabeth begynder at stille spørgsmålstegn ved sin egen rolle i præstegården. 

Hele familien Krogh går således et skæbnesvangert år i møde, hvor deres livsbaner forandres voldsomt og uigenkaldeligt, og hvor de hver især udfordres i deres personlige tro. 

I hovedrollerne er Lars Mikkelsen som præsten Johannes, Ann Eleonora Jørgensen som hans kone og Simon Sears og Morten Hee Andersen i rollerne som deres to sønner Christian og August.

Herrens veje er på 20 afsnit i alt. 

Første sæson har premiere på DR1 søndag den 24. september kl. 20.00, men du kan se første afsnit på festivalen!

Med engelske undertekster.

 


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

SPONSORER