ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
HELLE FABER

INFO OM SESSIONEN:
Carstensen
Fredag 16:30
Dokumentar

FORPREMIERE: EN FREMMED FLYTTER INDForpremiere på dokumentaren "En fremmed flytter ind" med præsentation af producent Helle Faber. 

Der bruges en helt særlig metode i "En fremmed flytter ind", der handler om svindleren Casper. Casper spilles nemlig af en skuespiller, men alle andre er de virkelige mennesker, der har oplevet Casper på nært hold - især Amanda, der blev forelsket i ham. Hun genoplever det hele en gang til i denne dokumentar!

Handling:
Amanda støder på Casper på facebook. Han er arving til Augustinusfonden, fraskilt, har en datter han ikke må se – og et kompliceret forhold til sin ekstremt rige familie. Det er derfor Casper ender med at flytte ind til Amanda, som bor med sin lille datter i en lejlighed i Hvidovre. Der går 3 måneder før Amanda en dag opdager, at intet, Casper fortæller om sig selv, er rigtigt. I virkeligheden hedder Casper noget helt andet, er bistandsklient og bor i kælderen under sine bedsteforældres hus i Præstbro i Nordjylland. Men hvordan kunne Amanda være så blind? Hvordan kunne hun lade sig forføre så grundigt? Da Amanda sætter sig for at finde ud af, hvem det er hun er sammen med, finder hun samtidig ud af, at hun langt fra er den eneste, der er faldet for Caspers charme.

NB: På festivalen kan du deltage i en session lige inden forpremieren, hvor holdet bag dokumentaren fortæller om deres arbejde og metode!

Vises med engelske undertekster.

Dokumentaren har premiere 14. September i biograferne.


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER