ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
SØREN CHRISTIAN ANDERSEN

INFO OM SESSIONEN:
Akvariet 4+5
Fredag 10:15
Branche, Greb/Metode

WORKSHOP: KREATIV PÅ KOMMANDO - SÅDAN FÅR DU FLERE IDEERHands-on WORKSHOP, som giver dig konkrete redskaber til at booste output af din idéudvikling: Du kan øge både kvalitet og kvantitet af dine idéer uanset om du udvikler programkoncepter, skal finde på idéer til indslag eller posts på social media – og uanset om du arbejder på egen hånd, med en makker eller i en gruppe. 
 
Med udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger lærer workshoppen dig flere velafprøvede teknikker og giver dig tip til at skabe nye kreative vaner. Teknikkerne er baseret på klassisk idéudvikling og de krydres med indsigter fra de nyeste innovationsteknikker fra bl.a. Google.
 
Workshoppen kræver aktiv deltagelse – forvent at få kreativt skidt op under neglene.
 
Om Søren: 
Søren Christian Andersen er kreativ konsulent og kreativ chef hos SUPERCREATIVE. Han har en baggrund som kampagneleder, souschef og promo producer hos TV 2 og DR og har stået i spidsen for kampagner som har vundet priser ved Promax, EBU-Connect,  Creative Circle og Prix Radio – flere af kampagnerne er udviklet i workshops faciliteret af Søren. I dag driver han bureauet SUPERCREATIVE, som udover at skabe kampagner afholder workshops for kunder som Novo Nordisk, TV 2 og PromaxBDA.

Tilmeld dig på maria@cphtvfestival.dk
 
Læs mere om SuperCreative her!
 


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER