ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
ANNA THYGESEN
HENRIK QVORTRUP
NIKOLAJ VRAA
MODERATOR:
DITTE OKMAN
THOMAS HEURLIN

INFO OM SESSIONEN:
Tivoli Congress Hall
Fredag 16:30
Underholdning, Branche, NOTHING BUT THE TRUTH

DET, VI TALER OMMed værten Ditte Okmann i spidsen graver hendes panel i branchens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst de kulørte historier grundigt igennem.

Hvad sladrer vi om i tv-branchen? Hvad taler man om blandt topcheferne? Det Vi Taler Om tager tager sladder alvorligt. Se og lyt med, når programmet graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne. Du vil også selv få mulighed for at være med og kommentere programmet undervejs. 

Panelet:
Ditte Okman: Studievært, som tidligere har arbejdet både på Ekstra Bladet, Se og Hør og i Venstres pressetjeneste på Christiansborg, hvor hun blev Danmarkskendt som “Facebook Ditte”. Hun har også medvirket i et utal af tv-programmer.

Anna Thygesen: Hun blev kendt som Kurt Thorsens kæreste, men er erhvervskvinde med bred erfaring også fra Tv-branchen. Anna har nu sit eget kommunikationsbureau WeDoCommunication og er også kendt som deltager i både debatter og reality-programmer.

Thomas Heurlin: tv-producent med årtiers erfaring i branchen, men også kendt som manden der maxer ud både privat og professionelt.

Nikolaj Vraa: En af Danmarks absolut skrappeste kändis-journalister. Han er kendt fra Her & NU og er nu redaktør på det nye TÆT PÅ. 

Henrik Qvortrup: Tidligere dømt SE og Hør chefredaktør, politiske rådgiver og analytiker, forfatter, tv-vært etc.
 


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

SPONSORER