ENG
NYHEDSBREV

SPEAKERS:
EVA STEENSIG

INFO OM SESSIONEN:
Tivoli Congress Hall
Torsdag 11:30
Branche, Trends

EVA STEENSIGS TRENDANALYSEEva Steensig er tilbage på Copenhagen TV Festival. Og hun har taget sin skarpeste trend-analyse med.

I løbet af sit oplæg vil hun komme omkring flere af de tendenser, som hun ser tegne sig i Danmark i de kommende år. Tendenserne er baseret på tusindvis af adfærdsændringer, lidt tør statistik og groteske eksempler.

Eva udtaler:
"Det er en session jeg glæder mig helt vildt til, fordi jeg skal vise jer et billede af et Danmark og danskere på vej ind i en virkelighed, som på mange måder overgår fantasien. Vi skal rundt om Bruttonationalproduktet, politi med regnbuelogo, tårevædet æggefilm, voldsom selvtægt, nye muligheder for journalistikken, kropspositivisme, snegleslim, Teledildonics, transkønnethed og hvem det er hottest at gifte sig med…. Alt sammen i en skøn forening krydret af referencer til Jean Baudrillards freakede påstande om, at tingene løsriver sig fra deres oprindelse og er sande alene, fordi de er. Jeg tør godt love, at du går fra min session både klogere og lidt rundtosset."

Eva Steensig har i 25 år haft blikket stift rettet mod fremtiden, og hun er bredt anerkendt for at kunne identificere de strømninger i samfundet, som til sammen danner en tendens.

Derfor er denne session helt essentiel for dig, som arbejder på at skabe nyt indhold og nye programmer, der skal ramme danskerne og tidens ånd.

Denne session vil ikke blive webcastet!


 


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

SPONSORER