ENG
NYHEDSBREV

Fra dokumentaren

SPEAKERS:
AMANDA MIDTGAARD KASTRUP
KRISTER MOLTZEN
NICOLE NIELSEN HORANYI
MODERATOR:
PER JUUL CARLSEN

INFO OM SESSIONEN:
Carstensen
Fredag 15:15
Dokumentar, Fakta

NÅR MEDVIRKENDE SPILLER SIG SELVDENNE SESSION HAR REFERATFORBUD

Hvad gør man, når det eneste materiale på en utrolig spændende historie er fortællerens ord? Man lader dem genopleve det!

Dokumentarens handling
Amanda støder på Casper på facebook. Han er arving til Augustinusfonden, fraskilt, har en datter han ikke må se – og et kompliceret forhold til sin ekstremt rige familie. Det er derfor Casper ender med at flytte ind til Amanda, som bor med sin lille datter i en lejlighed i Hvidovre.

Der går 3 måneder før Amanda en dag opdager, at intet, Casper fortæller om sig selv, er rigtigt. I virkeligheden hedder Casper noget helt andet, er bistandsklient og bor i kælderen under sine bedsteforældres hus i Præstbro i Nordjylland.

Men hvordan kunne Amanda være så blind? Hvordan kunne hun lade sig forføre så grundigt? Da Amanda sætter sig for at finde ud af, hvem det er hun har finder hun samtidig ud af, at hun langt fra er den eneste, der er faldet for Caspers charme.

Ny metode
Dokumentaren "En fremmed flytter ind" introducerer en utraditionel metode ved at sætte hovedpersonerne i en virkelig begivenhed til at spille sig selv i en dramatisering. Kan andre gøre det samme? Og kan den tilgang sparke nyt liv i dokumentargenren?

Kom og hør instruktør Nicole Horanyi, manusskriptforfatter Krister Moltzen ("Third Ear") og hovedrolleindehaver Amanda fortælle om arbejdet med historien, der begyndte som en podcast hos Third Ear.

Der er forpremiere på "En fremmed flytter ind" lige efter denne session, som præsenteres af producer Helle Faber.

Denne session vil ikke blive webcastet!
 


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

SPONSORER