ENG
NYHEDSBREV

TÆT PÅ PRINSESSERNE"Prinsesser fra Blokken" blev den største streamning-succes på dr.dk i 2016, og det skyldtes blandt andet det helt rigtige autentiske cast - noget der tager lang tid at opbygge, er en af pointerne fra holdet bag serien.

Det tog tilrettelæggerne rigtig lang tid at opbygge forholdet til prinsesserne, der gjorde, at de kunne komme så tæt på. Noget der for det meste er alt for lidt tid til i tv-branchen. Og så er det tæt på umuligt at komme ind i miljøer som prinsessernes, har holdet bag måtte sande. 

Programmet:
I DR3s program fra november 2016 "Prinsesser fra Blokken" følger man en gruppe piger fra Københavns vestegn og deres liv. Og især deres syn på skønhed, som er anderledes end rigtig mange andres. Pigerne er vild med det mere kunstige look og dyrker blandt andet såkaldt "solkur", hvor de sprøjter væske ind, der skal brune deres hud.

På årets festival vil holdet bag successen åbne op for deres værktøjskasse, dele tips og tricks og fortælle, hvordan de har arbejdet med det meget karakterbårne program. 


SESSIONS

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

SPONSORER