ENG
NYHEDSBREV

Tv-Talenterne 2016

For anden gang stod Copenhagen TV Festival bag talentprogrammet Tv-Talenterne.

Ti af de mest talentfulde unge i tv-branchen fik fri adgang til Copenhagen TV Festival 18.-19. august og dermed en unik mulighed for inspiration og netværk, som oftest kun kommer langt mere erfarne medarbejdere til gode. Tv-Talenterne blev desuden markedsført over for hele branchen i festivalens nyhedsbrev, hjemmeside samt på selve festivalen.

“At blive udvalgt som et af Tv-Talenterne har været en stor ære. Tv-branchen er fyldt med dygtige folk, så jeg føler mig meget priviligeret over at have oplevet den form for anerkendelse. Oplevelsen har givet mig en god portion selvtillid, og jeg er blevet bekræftet i, at det arbejde jeg laver, bliver værdsat.”
Andrea Lund, Tv-Talent 2015

Alle chefer i den danske tv-branche kan indstille deres mest lovende og talentfulde ansatte til Tv-Talenterne. Talenterne må max have været i branchen i fem år og kan både være værter, tilrettelæggere, teknikere, castere og digitale wiz'er osv. Det er gratis at indstille sin medarbejder som Tv-Talent, men hver chef kan kun indstille én person.

Bliver talentet udvalgt som et af årets ti Tv-Talenter, vil det fremgå, hvilken chef, der står bag indstillingen.

“Udover jeg nu er den lykkelige ejer af en papfigur af mig selv i størrelsesforholdet 1:1, så gav TV Festivalen mig først og fremmest inspiration. Det er en unik mulighed for at se, hvordan nogle af de bedste produktioner er blevet til og samtidig blive klogere på, hvilken vej tv bevæger sig. Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage til august.”
Mikkel Rosendal, Tv-Talent 2015

TV-TALENTERNE

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER

FESTIVAL PARTNERE