ENG
NYHEDSBREV

STRESS I TV BRANCHEN

30. juni 2017

Lær at spotte og håndtere stress for dig og dine medarbejdere eller kollegaer.


Nye produktionsforme, øget fokus på optimering af drift og "flere minutter for samme budget" er blevet en del af vores tv hverdag. Stressrådgiver (og tidligere TV producent) Katrine Herforth giver dig et indblik i de typiske stress signaler og rådgiver dig til,  hvordan du personligt, som kollega eller leder, kan forebygge, at stress bliver en del af hverdagen.

Der vil være fokus på nogle af de arbejdsprocesser indenfor TV branchen, der kan være med til at skabe stressede situationer og relationer. Samt på arbejdsgange og rutiner, der kan tilpasses, så der er mulighed for at minimere stress.

Det er et vigtigt redskab for os alle, at få indblik i menneskets grundlæggende stress signaler og kende til de muligheder der ligger til forebyggelse af stress, så vi bedre kan navigere i en branche i rivende udvikling.

Katrine Herforth har arbejdet mere end 20 år i TV branchen, som bl.a. Programchef, udviklingschef, redaktør, producent og underholdningschef. Hun arbejder nu som stressrådgiver og coach, samt som freelance udvikler og producent.
 

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE