ENG
NYHEDSBREV

NÅR MEDVIRKENDE SPILLER SIG SELV

17. maj 2017

Kan medvirkende spille sig selv og genopleve en periode i deres liv? Den metode er brugt i dokumentaren "En fremmed flytter ind".


Hvad gør man, når det eneste materiale på en utrolig spændende historie er fortællerens ord? Man lader dem genopleve det! 


Dokumentarens handling
Amanda støder på Casper på facebook. Han er arving til Augustinusfonden, fraskilt, har en datter han ikke må se – og et kompliceret forhold til sin ekstremt rige familie. Det er derfor Casper ender med at flytte ind til Amanda, som bor med sin lille datter i en lejlighed i Hvidovre.

Der går 3 måneder før Amanda en dag opdager, at intet, Casper fortæller om sig selv, er rigtigt. I virkeligheden hedder Casper noget helt andet, er bistandsklient og bor i kælderen under sine bedsteforældres hus i Præstbro i Nordjylland.

Men hvordan kunne Amanda være så blind? Hvordan kunne hun lade sig forføre så grundigt? Da Amanda sætter sig for at finde ud af, hvem det er hun har finder hun samtidig ud af, at hun langt fra er den eneste, der er faldet for Caspers charme.

Ny metode
Folkene bag dokumentaren "En fremmed flytter ind" har haft stor succes med deres lidt anderledes metode til at fortælle historien om Amanda og Casper. En historie, der begyndte som en podcast hos Third Ear. 

Kom og hør instruktør Nicole Horanyi og manusskriptforfatter Krister Moltzen ("Third Ear") fortælle om arbejdet med metoden. Samt hovedrollen Amanda, der skulle praktisere metoden.

Der vil også være screening på "En fremmed flytter ind" under festivalen.

 

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER