ENG
NYHEDSBREV

JEFF JARVIS: VALUE BEATS VOLUME

12. juni 2017

Bliv inspireret af journalist og professor Jeff Jarvis, der prædiker value over volume og mener, at journalistikken led ubodelig skade, den dag Trump blev valgt!


Hvis vi vil overleve som nyhedsmedier og spille en rolle i vores brugeres og seeres liv, skal vi skære ned på indholdsmængderne og op for relevansen. Vi pumper content ud til brugerne i en bedøvende global strøm og kuren mod faldende brugertal og seertal har indtil nu været at producere endnu mere indhold. Vi skal sætte værdi over volumen og gøre 2017 til året, hvor vi skærer ned for indholdet og op for relevansen.

Jeff Jarvis har sagt, at journalistikken led ubodelig skade den dag Donald Trump blev valgt til USAs præsident. Han mener, at vi ikke har informeret offentligheden tilstrækkeligt om konsekvenserne af det valg, fordi vi har mistet blikket for vores rolle og værdier.

Der er mere indhold i flere formater, på flere enheder og til mange hundrede millioner flere mennesker end nogensinde før. I dag kan enhver med en internetforbindelse og en Twitter-konto lave nyhederne. For alle der er interesserede i at finde historier, fortælle historier, dele historier – er det alt sammen blevet tilgængeligt og muligt.

Men hvordan forbliver de gamle medier relevante i den kontekst, og hvordan holder vi offentligheden informeret om den "rigtige" slags historier, når der er overbelastning af information globalt? 

Svaret er ”værdi over volumen” og også at sige "fuck dig" til de gamle mediers forretningsmodeller.

I denne session tager Jeff Jarvis os gennem sine tanker om, at disse år er de mest spændende for journalistik siden starten af TV. Vi skal bare træffe de rigtige beslutninger!
 

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE