ENG
NYHEDSBREV

DET, VI TALER OM...PÅ FESTIVAL

20. juni 2017

Copenhagen TV Festival præsenterer en særudgave af Radio 24syvs sladdermagasin Det Vi Taler Om.
 


Vi slutter årets store faglige branchetræf af med en god omgang sladder. Med værten Ditte Okman i spidsen graver hendes panel i branchens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst de kulørte historier grundigt igennem.

Hvad sladrer vi om i tv-branchen? Hvad taler man om blandt topcheferne? Det Vi Taler Om tager tager sladder alvorligt. Se og lyt med, når programmet graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne. Du vil også selv få mulighed for at være med og kommentere programmet undervejs. 

Panelet:
Ditte Okman: Studievært, som tidligere har arbejdet både på Ekstra Bladet, Se og Hør og i Venstres pressetjeneste på Christiansborg, hvor hun blev Danmarkskendt som “Facebook Ditte”. Hun har også medvirket i et utal af tv-programmer.

Anna Thygesen: Hun blev kendt som Kurt Thorsens kæreste, men er erhvervskvinde med bred erfaring også fra Tv-branchen, hvor hun både har været ansat i produktionsselskab og på TV 2. Anna er også kendt som deltager i både debater og reality-programmer.
 
Thomas Heurlin: Tv-producent med årtiers erfaring i branchen, men også kendt som manden der maxer ud både privat og professionelt.

Nikolaj Vraa: En af Danmarks absolut skrappeste kändis-journalister. Han er kendt fra Her & NU og er nu redaktør på det nye TÆT PÅ. 

Henrik Qvortrup: Tidligere dømt SE og Hør chefredaktør, politiske rådgiver og analytiker, forfatter, tv-vært etc.

Du kan læse mere om programmet her!

 

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER