ENG
NYHEDSBREV

 
Copenhagen TV Series Masterclasses afholdes den 27.-28. august 2018 - vi vender tilbage med detaljer.Program for Copenhagen TV Series Masterclasses 2017


15. august: 

Nordeuropæisk premiere på hele sæson 2 af Top of the Lake
 
Kl: 16.00 - 23.00 Grand Teateret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K

16. august:

9.00: Kaffe og registrering

9.30: Masterclass med Richard Price
The Night Of

12.30:Frokost

13.30: Masterclass med Jane Campion
Top of the Lake

16.30: Cava & Tapas

18.30: Sejltur til Skuespilshuset

19.00: Copenhagen TV Festival´s
Opening Night


Copenhagen TV Series Masterclasses finder sted på:

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Plads 1
1437 København K

Kun forfattere, producere, instruktører og broadcastere fra nordiske lande kan deltage og kun, hvis de modtager en invitation. 

Officielt hashtag: @cphtvseries


 

 
 

COPENHAGEN TV SERIES MASTERCLASSES 2018

Copenhagen Tv series Masterclasses 2018 afholdes den 27.-28. august. Vi vender tilbage med detaljer.
 

Copenhagen Masterclasses 2017 med Jane Campion og Richard Price

Jane Campion giver en tre timers masterclass på Copenhagen TV Series Masterclasses. Hun er i år aktuel med den den længe ventede sæson to af "Top of the Lake". Sæsonen, der hedder "China Girl, har igen Elisabeth Moss på rollelisten som detektiven Robin Griffin. Nye karakterer introduceres i form af Nicole Kidman og danske David Dencik.

Richard Price er den anden store speaker på Copenhagen TV Series Masterclasses. Richard står bag "The Night Of" som havde premiere på HBO i 2016. Han er en anerkendt forfatter af bøger og tv-serier og var også med til at skrive den prisvindende "The Wire".

Eksklusiv Nordisk Premiere
Copenhagen Masterclasses 2017 er stolte af at kunne invitere alle masterclasses deltagere til en eksklusiv nordisk premiere på hele sæson 2 af "Top of the Lake" den 15. august i Grand Teateret. (UDSOLGT)

TV Series Masterclasses er en eksklusiv event, hvor max. 160 forfattere, instruktører og producere fra de nordiske lande får mulighed for at deltage i to masterclasses med internationalt anerkendte kreative. Eventen er by invitation only.

Formål
Ideen bag Copenhagen TV Series Masterclasses er at styrke de dygtigste kreative i den nordiske tv-drama industri i deres netværk og viden. Ikke alene vil de møde og lære fra hinanden – de får også en unik mulighed for at møde og lære fra nogle af verdens dygtigste i deres branche.

Det handler ikke om finansiering og salg af tv-programmer, men i stedet om at skabe en platform for kreative med et fælles mål om at udveksle, uddanne og inspirere til nye relationer på tværs af de nordiske lande. Idéen er kort og godt at styrke det momentum, som nordiske tv-serier har lige nu. 

Programmet er udarbejdet i et samarbejde mellem Copenhagen TV Festival og Copenhagen Film Fund. Vi tilbyder deltagerne en sjælden mulighed for at opleve dybdegående dialog med nogle af verdens mest prominente skabere af tv-drama.

Priser 
Billetterne giver adgang til hele dagsprogrammet for masterclasses samt fuld forplejning inklusiv den officielle masterclasses middag.

Billet til Copenhagen TV Series Masterclasses (UDSOLGT):
2500 DKK

Billet til Copenhagen TV Festival & Copenhagen TV Series Masterclasses
4.500 DKK

Priserne er uden moms.

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER