ENG
NYHEDSBREV

 

Program for Copenhagen TV Series Masterclasses 16. august 2017:

9.00: Kaffe og registrering
9.30: Masterclass 1
12.30:Frokost
13.30: Masterclass 2
16.30: Drinks & Dinner
18.30: Sejltur til Opening Night 
19.30: Copenhagen TV Festival´s
                    Opening Night

Navne og locations bliver annnoceret. Hver opmærksom på at der kan ske ændringer i programmet.

Copenhagen TV Series Masterclasses finder sted på

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Plads 1
1437 København K

Kun forfattere, producere, instruktører og broadcastere fra nordiske lande kan deltage og kun, hvis de modtager en invitation. 

Officielt hashtag: @cphtvseries


 

Copenhagen TV Series Masterclasses

Arrangeret i samarbejde med Copenhagen Film Fund

Copenhagen TV Series Masterclasses bliver afholdt den 16. august 2017. 

TV Series Masterclasses er en eksklusiv event, hvor max. 150 forfattere, instruktører og producere fra de nordiske lande får mulighed for at deltage i to masterclasses med internationalt anerkendte kreative. Eventen er by invitation only.

Formål
Ideen bag Copenhagen TV Series Masterclasses er at styrke de dygtigste kreative i den nordiske tv-drama industri i deres netværk og viden. Ikke alene vil de møde og lære fra hinanden – de får også en unik mulighed for at møde og lære fra nogle af verdens dygtigste i deres branche.

Det handler ikke om finansiering og salg af tv-programmer, men i stedet om at skabe en platform for kreative med et fælles mål om at udveksle, uddanne og inspirere til nye relationer på tværs af de nordiske lande. Idéen er kort og godt at styrke det momentum, som nordiske tv-serier har lige nu. 

Program for 2017

TO BE ANNOUNCED!

Programmet er udarbejdet i et samarbejde mellem Copenhagen TV Festival og Copenhagen Film Fund med hjælp fra Hollywood agenter. Vi tilbyder deltagerne en sjælden mulighed for at opleve dybdegående dialog med nogle af verdens mest prominente skabere af tv-drama.

Rabat til Skandinaviens største tv-festival
Deltagerne i masterclasses har mulighed for at købe en billet til Copenhagen TV Festival til en favorabel pris og dermed få fuldt udbytte af de følgende dages program i Tivoli Congress Center. Skriv til Susanne Hodges susanne@cphtvfestival.dk, hvis du skal med til masterclasses og også ønsker en billet til festivalen.


Copenhagen TV Series Masterclasses 2016 blev hurtigt UDSOLGT!

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER

FESTIVAL PARTNERE