ENG
NYHEDSBREV

 
Copenhagen TV Series Masterclasses 2018
D. 27.-28. august 2018 

Program:

Master: Producer og manusforfatter Bruce Miller - The Handsmaid's Tale

Flere speakers bliver snarest annonceret!

27. august: kl. 9.30-17.00 + social event
28. august: kl. 9.30-17.00 + social event


Copenhagen TV Series Masterclasses finder sted på:

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Plads 1
1437 København K

Kun forfattere, producere, instruktører og broadcastere fra nordiske lande kan deltage og kun, hvis de modtager en invitation. 

Officielt hashtag: @cphtvseries


 

 
 

COPENHAGEN TV SERIES MASTERCLASSES 2018

På baggrund af de tidligere års succes har vi besluttet at udvide Copenhagen Tv series Masterclasses program til to dage. Copenhagen TV Series Masterclasses afholdes den 27.-28. august. Vi vender tilbage med detaljer.

Copenhagen Film Fund og  Copenhagen TV Festival are honored to present producer and writer Bruce Miller and the award-winning "The Handsmaid's Tale". 

The award-winning series about Offred, who lives in the future society Gilead is written and produced by Bruce Miller. He will do an three hour masterclass in August 2018 in Copenhagen.

Bruce Miller is best know for Eureka (2006) and The 100 (2014) besides The Handsmaid´s Tale. Bruce Miller won the 2017 Prime Time Emmy Award for Outstanding Drama Series and outstanding writing for a drama series as well as The Golden Globe Award for Best Television Series Drama. 

Flere speakers bliver snarest annonceret!
 

Om eventet
TV Series Masterclasses er en eksklusiv event, hvor max. 170 forfattere, instruktører og producere fra de nordiske lande får mulighed for at deltage i to masterclasses med internationalt anerkendte kreative. Eventen er by invitation only.

Formål
Ideen bag Copenhagen TV Series Masterclasses er at styrke de dygtigste kreative i den nordiske tv-drama industri i deres netværk og viden. Ikke alene vil de møde og lære fra hinanden – de får også en unik mulighed for at møde og lære fra nogle af verdens dygtigste i deres branche.

Det handler ikke om finansiering og salg af tv-programmer, men i stedet om at skabe en platform for kreative med et fælles mål om at udveksle, uddanne og inspirere til nye relationer på tværs af de nordiske lande. Idéen er kort og godt at styrke det momentum, som nordiske tv-serier har lige nu. 

Programmet er udarbejdet i et samarbejde mellem Copenhagen TV Festival og Copenhagen Film Fund i samarbejder med Den danske Filmskoles Efteruddannelse.

Vi tilbyder deltagerne en sjælden mulighed for at opleve dybdegående dialog med nogle af verdens mest prominente skabere af tv-drama.

Priser 
Billetterne giver adgang til to-dagsprogrammet for masterclasses samt fuld forplejning inklusiv den officielle masterclasses middag.

Billet til Copenhagen TV Series Masterclasses to dage:
3199 DKK (+moms)

Partoutkort: Billet til Copenhagen TV Festival & Copenhagen TV Series Masterclasses
4999 DKK (+moms)

Priserne er uden moms.

 

ARRANGØR

PARTNERE OG HOVEDSPONSORER

FONDE OG ØVRIGE YDERE AF STØTTE

SPONSORER